Uteritt med grodorna

Hejhej! Frida är llite borta som ni märker pga att hon är lite nere, men jag hoppas att hon kommer tillbaka snart. Det var bara det jag skulle skriva om henne iallafall, jag tänkte om ni undrade varför hon inte uppdaterar eller så :o)

I eftermiddags åkte jag till Jorvikstallet med Yoshi och red ut med dem. Uteritten var arrangerad av Rosalie Queenhill och Felicia Kittenheart men Felicia kunde inte komma tyvärr. Men det var kul ändå, vi pratade om allt möjligt och hade det mysigt. Tog dcok inga foton tyvärr D:
 
Vi red i Skördebygden och körde lite olika lekar med melodifestivalen-tema. Jag vann ordbomben så jag känner mig ju lite stolt, haha. Sedan beskrev vi också artister och så skulle man gissa. Det var en lyckad uteritt, lite virrig och inte så välorganiserad men vad gör det, vi hade det jättemysigt ändå.
Jag busade lite med Brave och Spirit, det var jättekul och de tyckte också det var roligt. Mina tjejer ‹3
 
/Ankan
Allmänt, Ankan, Övrigt | | Kommentera |

Veterinärsbesöket och förlorad uppdatering

Hej allihopa. Jag kommer med både goda och dåliga nyheter. En av dem rör Brave. Den andra rör mig. Jag ska berätta så ni slipper undra. Låt oss börja med de dåliga nyheterna så inlägged avslutas på en bra ton.
 
Min pappa mår inte så bra. Han halkade i leran när han skulle ta in korna och slog revbenen på en sten för någon vecka sedan. Det såg inte så farligt ut så han tänkte att det skulle läka som vanligt. Men, det har inte blivit bättre så han åkte till akuten för att kolla upp det. Har inte hört något ännu men jag hoppas att det inte är så farligt och att det går över.
 
Med det sagt så kan ni förstå att de goda nyheterna handlar om Brave. Veterinären sa att iår förmodligen är sista chansen att skaffa föl men att det säkert kommer gå jättebra. Så nu kommer vi nog hålla en ganska bra kontakt i fortsättningen för att det här ska gå så smidigt som möjligt.
Jag är väldigt taggad på det här och tror att det kommer gå jättebra. Någon gång i maj så åker vi till Skördebygden, någon gång i april nästa år så har vi ett föl.
 
Och för er som undrar så skötte sig Yoshi jättebra, hon hade lite problem att stå stilla så jag fick be veterinären om ursäkt x antal gånger. Jag får ta och uppfostra Yoshi lite, det är charmigt men i tillfällen som dessa så går det lite över gränsen.
 
Något vi får jobba på helt enkelt, jag kan förstå henne.
/Ankan
Allmänt, Ankan, Nyheter, Sjukdom och skador, Övrigt | | Kommentera |

v.8

Hejhej, lägligt nog hade jag glömt bort att jag tänkte börja med veckoscheman igen och kom på det först nu, men bättre sent än aldrig.Tänkte kanske slänga ihop en liten årsplanering om ni skulle vara intresserade, lite vad jag har för mig under året. Det är en hel del intressanta saker som händer nämligen ; )
 
Men nu kör vi igång vecka potta
 
v.8 Brave, Spirit & Yoshi
 
21/2 Tisdag - Taco Tuesday
 
Brave: Vila
Spirit: Tafatt/springrunda
Yoshi: Skrittrunda
 
22/2 Onsdag - Little Saturday
 
Brave: Veterinären
Spirit: Lek & bus
Yoshi: Veterinären
 
23/2 Thursday - So close but still so far away
 
Brave: Vila/skrittrunda
Spirit: Ledträning
Yoshi: Låga naturhinder/kort uteritt
 
24/2 Friday - Friyay
 
Brave: Uteritt
Spirit: Longering
Yoshi: Uteritt
 
25/2 Saturday - Best day of the week
 
Brave: Lek/tafatt/springrunda & skrittrunda
Spirit: Lek/tafatt/springrunda
Yoshi: Uteritt med Cristal Knights (Jorvikstallet)
 
26/2 Sunday - Why did it have to end so fast?
 
Brave: Liten joggingrunda (vilket innebär lite simning vid vattenkvarnen)
Spirit: Hjärngympa
Yoshi: Uteritt med Goomba & Frida (till Everwindfälten)
 

Så ser veckan ut, Spirit har fått mindre vila och det blir nästan så att vi skippar hoppningen på torsdag, blir någon slags kompromiss med tanke på resan dagen innan. På lördag åker vi iväg hela vägen till Jorvikstallet för att rida ut med CeKå, men det ska bli kul, blir nog roligt att blogga om också.
 
Sen åker vi till veterinären på onsdag, ser lika mycket fram emot det som jag gruvar mig för det. Är i de där pessimistiska tankebanorna som jag hatar - "Tänk om hon säger att föltiden är långt förbi", "Tänk ifall hon hittar något fel på Brave". Så får jag verkligen inte tänka men jag gör det ändå...
Hon skulle vara klar med provresultaten onsdag kväll, så ni får nog höra om det på torsdag.
 
Yoshi är jag inte det minsta orolig för iallafall, det är skönt : )
 
God natt hörrni ❤️
/Ankan
Allmänt, Ankan, Sjukdom och skador, Övrigt | | Kommentera |
Upp