Veterinärsbesöket och förlorad uppdatering

Hej allihopa. Jag kommer med både goda och dåliga nyheter. En av dem rör Brave. Den andra rör mig. Jag ska berätta så ni slipper undra. Låt oss börja med de dåliga nyheterna så inlägged avslutas på en bra ton.
 
Min pappa mår inte så bra. Han halkade i leran när han skulle ta in korna och slog revbenen på en sten för någon vecka sedan. Det såg inte så farligt ut så han tänkte att det skulle läka som vanligt. Men, det har inte blivit bättre så han åkte till akuten för att kolla upp det. Har inte hört något ännu men jag hoppas att det inte är så farligt och att det går över.
 
Med det sagt så kan ni förstå att de goda nyheterna handlar om Brave. Veterinären sa att iår förmodligen är sista chansen att skaffa föl men att det säkert kommer gå jättebra. Så nu kommer vi nog hålla en ganska bra kontakt i fortsättningen för att det här ska gå så smidigt som möjligt.
Jag är väldigt taggad på det här och tror att det kommer gå jättebra. Någon gång i maj så åker vi till Skördebygden, någon gång i april nästa år så har vi ett föl.
 
Och för er som undrar så skötte sig Yoshi jättebra, hon hade lite problem att stå stilla så jag fick be veterinären om ursäkt x antal gånger. Jag får ta och uppfostra Yoshi lite, det är charmigt men i tillfällen som dessa så går det lite över gränsen.
 
Något vi får jobba på helt enkelt, jag kan förstå henne.
/Ankan
Allmänt, Ankan, Nyheter, Sjukdom och skador, Övrigt | |
Upp