Älskade, älskade häst

Svenska språket räcker inte till för att beskriva denna underbara häst. Hon får mig alltid att le och jag har lite svårt att förstå hur hon kunde bli min. Hur jag kunde ha den fantastiska turen att inte bara få ha henne i mitt liv, utan att stå som ägare för henne och att få träna med henne varje dag. Hon är min bästa vän, ärligare än jag är med henne kan jag inte vara. Hon är näst intill identisk med den drömhäst jag byggt upp sedan jag var 12år. Men Goomba är bättre. Som sagt, svenska språket räcker inte till och jag älskar henne av hela mitt hjärta.
 
2016-01-31


Vi har förändrats en hel del stilmässigt under året, som ni kan se
Allmänt, Frida, Övrigt | | Kommentera |

Två inlägg på samma dag, om samma ämne

Hej mina vänner. Idag vet jag att det kommer bli två inlägg så jag hoppas det går bra, för detta är en speciell dag.
 
Idag är det nämnligen ett år sedan jag och Frida köpte Yoshi Woods och Goomba. Woods är ett namn vi inte läser ofta här på bloggen men det står i Yoshis papper. Jag visste redan från början att detta var en speciell häst, kanske inte när jag läste annonsen men från att jag mötte henne i stallet för första gången. Kan vi bara ta en minut åt att jag trodde Yoshi var väluppfostrad. Det är hon kanske, på sätt och vis. Hon har egna åsikter men lyssnar och bryr sig om mig. Hon skulle aldrig dra iväg om jag visar att jag inte vill eller är okej med det. Hon vet att jag sitter kvar för det mesta men känner av när det är fel tillfälle. Hon har sina udda vis att visa hur mycket hon gillar mig men jag förstår henne och det är vad som räknas. Hon har alltid udda sätt att utrycka sig på och man lär sig efter ett tag.
 
Hon är inte felfri, jag tror aldrig jag mött en häst som är det. Hon har sina problem men det är okej. Alla har små problem. Så länge hon litar på mig och jag kan lita på henne så kommer vi lösa det. Jag ser fram emot att tävla med henne i April.
Bild till bloggen i Firgrove, Yoshi tyckte kameran var väldigt intressant
Galopp i hög fart dagen efter jag skrivit på papprena
Kanonkulan Yoshi när jag skulle hoppa henne över höbalarna i Firgrove
Failad #hälfie från boxen
Min första ridtur på Goomba
Bild till bloggen från Skördebygden
Dressyrpass i skritt, inte det roligaste tyckte Yoshi
Barbackaritt med Yoshi genom sköna och skuggiga Hollow Woods
Uteritt med Yoshi, Kiddi & Dossan
En uteritt utan utrustning, inte utan problem
Yoshis profilbild ett kort tag
Mysig höstritt med Yoshi, Goomba & Frida såklart
En vanlig torsdag för oss med hoppning
Yoshis profilbild, finns definitivt plats för förbättringar
 
 
 
Goombas profilbild som blev lite bättre
Uteritt som trotsade vädret
Vi hoppade vårt högsta hittils, 160cm
Två taggade hästar redo att åka iväg till ridhuset och träna
Jag vet att jag sagt detta förut, men jag är oändligt stolt att få tillbringa mina dagar med denna häst. Goomba också såklart, men jag tror att Frida kommer skriva tillräckligt om Goomba idag.
 
Någon gång nu på dagen ska vi rida iväg till Everwindfälten, kanske tävla lite också. Kampen mellan Yoshi och Goomba tar liksom aldrig slut. Någon dag ska jag och Yoshi vinna över Goomba, oavsett hur länge det dröjer.
 
Ni får ha en fantastisk tisdag! ❤️
Allmänt, Ankan, Nyheter, Övrigt | | Kommentera |

Kiddi i hollow woods

..kan gå hursomheslt. Jag borde få åtminstonde 13 biskvier (inte icas, herregud) för att ha hållt honom i schack. 
 
Nejmen, så farlig är han faktiskt inte. Rotade runt i garderoben för att sätta ihop en outfit av något gammalt, och det blev brunt. Rättså ok faktiskt.
 
 
Vad hände här då? Kiddi, om du hade lyssnat hade du vetat att denna bilden skulle vara en då man såg outfiten. Inte ditt näshår, men jag fölåter dig. För denhär gången.
 
 
Och jag sa att jag hade kontroll... :) Men här ser man outfiten iaf, erkänn att den är okej.
 
 
Älskar att rida dressyr i naturen, det blir en helt annan upplevelse liksom. Vi kämpade på sähår ett tag, sedan släppte jag på bromsen lite.
 
 
De senaste året har Kiddi verkligen växt som häst, och jag som männsika, men framför allt vår relation till varandra. När Kiddi kom till mig var han inget annat än en problemhäst, nu är han en stark häst och framför allt, min bästa vän. Jag har känt Kiddi sedan han föddes, han växte upp på vingården, precis som jag, Kiddi är 8 år och jag 21 men vi har känt varandra hela hans liv. Än vet jag inte vart vi hamnar i framtiden, om vi hamnar på en ridskola någionstans på jorvik, flyttar utomlands, eller joinar landslaget i Westernridning, vem vet. Men någonstans hamnar vi, och då tillsammans.
 
 
Inte krocka med trädet Kiddi, din busfis
 
 
       //Dossan
Upp