Snabbt hej

Tjena hallå! Frida här! Jag gav ju upp på bloggen för att tag sen när den inte ville samarbeta. Nu har jag inte direkt något att skriva annat än att det går toppen med Morgonsol. En grej som är lite udda är att ända sedan jag besökte vattenkvarnen med honom för någon vecka sedan så vill han dit hela tiden. Så när John går dit på morgonen för att jobba så brukar Morgonsol följa med. Vid lunch när John antingen går in till byn igen eller Fina kommer dit för att äta lunch med John så går Morgonsol tillbaka till byn med någon av dem och så spenderar han resten av dagen med annat. Det ser ut som att Morgonsol hittat sin favoritplats i byn, han brukar oftast hänga i närheten under några buskar som skydd för solen. Bada gör han inte, det är som om han vet att det är för strömt för ett litet föl att simma. Om några år kanske han är stark nog att simma över floden. Jag har gjort det, Ankan har gjort det och Goomba har gjort det. Dock inte Spirit, men det kanske blir nästa år. Lite otroligt att hon fyller hela tre år i sommar. Ser ut som att min lilla bebis inte är så liten längre.
 
Ni får ha en bra måndag, hoppas vädret är lika bra hos er som det varit hos oss senaste veckorna.
 
Allmänt, Frida, Övrigt | | Kommentera |

Morgonpass

Det blev lite prat om sömn i veckan och någon sa nånting om att gå och lägga sig utan väckarklocka för att vakna när man sovit tillräckligt.
Gick och la mig 23:10 igår och vaknade 7:30. Mobilen låg på nedervåningen hela natten. 
Idag, 23:30-6:55. Låg inte i sängen och bara låg där något, utan upp direkt. Så himla skönt att ha hela morgonen att utnyttja asså. 
 
Jag var inte ansvaring för morgonhöet men giock ner och hjälpte till endå. Sedan satt jag bara i stallet i en timme och putsade grejor, lyssnande till ljudet av hästarnas tuggande. 
 
Efteråt valde jag att sadla Valenzia och bege mig ut på en liten morgontur. Kiddi tarv lite längre tid på sig att äta upp sitt hö så, det blev Valz.
 
 
Tempoväxlingar och lite volter där plats fanns, en kort beskrivning av passet. Red till Silvergladebyn och sedan hem, en kortis helt enkelt.
 
 
Allmänt, Dossan | | Kommentera |

Mwihihi

Heej på er... Va ett tag sedan. Tappade lusten att blogga pga tidsbrist. Jag gör samma saker, inga förändringar ALLS, om dagarna som förut men hinner inte med datorn ;P Say whuut
Dock har lusten kommit tillbaka för längesedan, men inte tiden lixom. 
+ "Amen jag vill blogga, shit har inga bilder.. Tar nya och bloggar sedan"
     Några dagarn senare...
  "Amen jag vill blogga, shit har inga bilder... Tar nya och bloggar sedan"
 
            Heheheheheehheehhe.
Så mjukstartar lite igen och fixar lite mer struktur i mitt schema så kör jag på :) 
Har tyvärr inga bilder att bjuda på så ni får en goding från arkivet.
 
Längesen <3     
 
 
           LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖV YAAAAAAAAAA! /Dossan
 
Dossan, Övrigt | | En kommentar |
Upp