Nyårsplaner

Jag tänkte berätta lite om vad som sker i veckan, nyårsafton är på lördag och tills dess sker det inte så mycket. Ska hoppa Yoshi på torsdag, longera Spirit på fredag och de andra dagarna är ganska oklara.
Frida ska fira nyår med sin familj i Stockholm och mina föräldrar kommer hit till Valedale och ska fira med mig och Avalon. Det ska bli kul att träffa dem, det var alldeles för länge sedan sist. Lillebrorsan är faktiskt i Costa Rica med sin kompis, så han firar nyår där.
 
Men det blir inte så mycket för oss i Valedale, tänkte bara mysa lite och vänta in det nya året. Vi kör en raketfri jul som vanligt, med tanke på hästarna och våra husdjur.
 
Djuren borta i Skördebygden är inte bortglömda, pappa sa att det var någon på Silverglades hästsportscenter som skulle kolla till dem. De är ju så många som bor där och han hittade någon som ville ta hand om våra kor, får, höns och häst. Väldigt hyggligt av denna personen.
 
Yes box, har ni haft en trevlig jul?
 
Jag har haft det kjempetrevligt jättetrevligt iallafall, Avalon blev drittglad skitglad när vi hade dukat upp i stallet, och hästarna var glada de med. Hur mysigt som helst.
 
Vackra stjärnhimmlen
 
/Ankan
Allmänt, Ankan, Övrigt | |
Upp