Spontanpass

Det blev ett väldigt spontant ridpass, började som dressyrpass och avslutades som uteritt. Som sagt, började med lite dressyr i padocken. Övergångar och tempoväxlingar vilket gick över förväntan, hon var väldigt kvick och på hela tiden så det var roligt.
Som belöning för dressyren tänkte jag att vi kunde hoppa några stockar i skogen, det gick jättefint. Hon var ganska pigg bara.
Så för att bli av med all energi och för att jag var sugen på det red vi ner till starten av "Galoppbanan". Det är alltså Hollow Woods vägen.
Hon var taggad och det var hur kul som helst att bara sticka iväg och låta henne sköta tempot själv. Det kändes som om det var länge sen jag bara släppte iväg henne såhär, så detta var efterlängtat av oss båda.
Sen när vi kom upp till Wills kvarn saktade vi av lite och red ner mot Everwindfälten. Outfiten idag är inspirerad av Cristal Knights klubboutfit.
Sen red vi längs skogskanten innan vi svängde in och tillbaka mot stallet. Jag skulle kalla detta ett lyckat ridpass, även om det kanske inte var det mest givande träningssett. Men det var en rolig timme med Yoshi och det är värt mer.
 
/Ankan
Allmänt, Ankan | |
Upp